1-کتابخانه اسلامی پایگاه اهل البیت (علیهم السلام)
به دو زبان عربی و فارسی است مسائل مرتبط با قرآن و علوم قرآنی، اهل بیت (علیهم السلام)، حدیث و علوم حدیث، فقه، اصول، تاریخ، رجال، عقاید، اخلاق، ادبیات، دعا و زیارت، زبان و ادبیات، فرهنگ فارسی، متفرقه، لغت نامه و مهدویت از عمده موضوعات کتب این کتابخانه دیجیتالی است.
2- کتابخانه پایگاه حوزه
پایگاه اینترنتی حوزه، یکی از فعال ترین پایگاه های اسلامی وابسته به حوزه علمیه است. در بخش کتابخانه این پایگاه متن کامل بیش از 120 عنوان کتاب با موضوعات ادبیات، اخلاق، اسلام شناسی، انقلاب اسلامی، اهل بیت، تاریخ اسلام، تراجم (سرگذشتْ نامه ها)، زن در اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، فقهی، فلسفه، علوم اسلامی و علوم قرآنی گنجانده شده است.
3- کتابخانه تبیان
بالغ بر 6657 جلد کتاب و 123 مقاله در کتابخانه دیجیتالی تبیان موجود است که شامل 2627 کتاب فارسی، 2360 کتاب عربی و 1547 کتاب انگلیسی است.
مهم ترین موضوعات کتب ارائه شده در این پایگاه عبارتند از ادب و هنر، دانستنی ها، دائرة المعارف، زندگی نامه بزرگان، دین، قرآن، احکام، داستان ها، اخلاق و تربیت، بانوان، کتب شهید مطهری و علوم و فنون و… .
همچنین برخی از جدیدترین کتب وارد شده در این کتابخانه دیجیتالی شامل «تلاش دشمنان در مخدوش کردن شخصیت حضرت حمزه»، «شعر حج» و «موقعیت یهود در مدینه» می باشد.
4- کتابخانه پایگاه اندیشه قم
www.andishe qom.com
پایگاه اندیشه قم، وابسته به مرکز مطالعات و پژوهش های فرهنگی حوزه علمیه است. در کتابخانه دیجیتال این سایت، متن کامل بیش از 50 عنوان کتاب قرار داده شده است. موضوعات کلی این کتب عبارت اند از قرآن، اخلاق، تربیت، جوانان، کلام، حقوق و… .
همچنین برخی کتب ارائه شده در این کتابخانه دیجیتال عبارت اند از: «کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان»، «جریان شناسی فکری معارضان قیام کربلا»، «تبیین و تحلیل سکولاریسم»، «جوانان و پرسش های عرفانی»، «تفسیر علمی قرآن»، «آسیب شناسی مطبوعات»، «اسلام و دموکراسی»، «تساهل و تسامح» و… .
5- کتابخانه باشگاه اندیشه
در کتابخانه پایگاه باشگاه اندیشه، امکان دانلود (دریافت) کامل متن کتاب به همراه معرفی کامل ده ها کتاب وجود دارد. برخی کتب ارائه شده در این کتابخانه دارای عناوین ذیل می باشند:
نگاهی به فقر و فقرزدایی از دیدگاه اسلام، هولوکاست، فرا اخلاق، تجلی و ظهور در عرفان نظری، جنبش های اسلامی معاصر، اقلیت های دینی، دروغ بزرگ، فلسفه خلقت، اسلام و فمنیسم، سیری در تلمود و… .
6- کتابخانه پایگاه آل البیت (علیهم السلام)
پایگاه اینترنتی آل البیت به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در شبکه جهانی اینترنت فعال است. در بخش کتابخانه دیجیتال این سایت، متن کامل 25 کتاب قرآنی شامل «5 جلد برگزیده تفسیر نمونه»، «ذوالقرنین در قرآن»، «سیری در علوم قرآن»، «سیمای امام علی (علیه السلام) در قرآن»، «اخلاق و قرآن کریم» و… قرار گرفته است.
موضوعات کلی کتب ارائه شده در این پایگاه عبارت اند از قرآن و علوم قرآنی، حدیث و علوم حدیثی، عقاید و کلام، فقه، اصول، سیره و تاریخ، اخلاق و فرهنگ اسلامی، فلسفه، فرق و ملل و… .
7- کتابخانه پایگاه بلاغ
متن کامل بیش از 15 کتاب درباره اهل بیت شامل «نبوت»، «پیامبر امّی»، «سیری در سیره نبوی»، «امامت و رهبری»، «فروغ ابدیت»، «آثار و برکات سیدالشهداء (علیه السلام)، «حماسه غدیر»، «سیره پیشوایان»، «جاذبه و دافعه علی (علیه السلام)»، در بخش کتابخانه دیجیتالی پایگاه بلاغ گنجانده شده است.
موضوعاتی از قبیل تفسیر و علوم قرآن، فلسفه، عرفان، دعا، اخلاق، سیاست، ادبیات، حقوق و… از مهم ترین موضوعات کتب ارائه شده در این سایت هستند.
8- کتابخانه امام علی (علیه السلام)
پایگاه اینترنتی امام علی (علیه السلام) وابسته به مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی است. موضوعات کتب ارائه شده در کتابخانه دیجیتالی این سایت شامل عناوین زیر است:
امام شناسی، امام علی (علیه السلام)، نهج البلاغه شناسی و معارف آن، ترجمه و شروح نهج البلاغه، اهل بیت، حدیث، ولایت فقیه در حکومت اسلام، تاریخ اسلام و… .
9- کتابخانه دیجیتالی مذاهب
کتابخانه مذاهب بر روی شبکه جهانی اینترنت شامل ده ها کتاب پیرامون قرآن، اهل بیت، شیعه و پاسخ به شبهات است.
گفتگوی مذاهب، روابط امام علی و خلفا، شیعه در اسلام، اهل بیت در آیه تطهیر، روابط متقابل خلفا با خاندان پیامبر از جمله موضوعات کتب ارائه شده در این پایگاه هستند.
10- کتابخانه آیة اللّه مکارم شیرازی
دسترسی به کلیه تألیفات آیت اللّه مکارم شیرازی از طریق ورود به بخش کتابخانه این سایت امکان پذیر می باشد.
«مثال های زیبای قرآن»، «مدیریت و فرماندهی در اسلام»، «مجموعه کامل 27 جلدی تفسیر نمونه»، «اخلاق در قرآن»، «آیات ولایت در قرآن»، «مشکلات جنسی جوانان»، «اسلام در یک نگاه»، عناوینی از 50 کتاب ارائه شده در این کتابخانه دیجیتال می باشند.
11- کتابخانه آیة اللّه مصباح یزدی
دسترسی به آثار نوشتاری آیت اللّه مصباح یزدی شامل کتب و مقالات ایشان، از طریق مراجعه به این پایگاه امکان پذیر شده است.
تفسیر و علوم قرآن، گفتار و سیره معصومان، فلسفه و منطق، کلام و فلسفه دین، اخلاق و عرفان، علوم انسانی، اجتماعی و فرهنگی برخی از مهم ترین موضوعات کتب این کتابخانه را تشکیل می دهند.
همچنین برخی آثار مکتوب علامه که در این شبکه ارائه شده اند شامل موارد زیر می باشند:
«انسان شناسی»، «اخلاق در قرآن»، «قرآن در آینه نهج البلاغه»، «آذرخشی دیگر از آسمان کربلا»، «نقدی فشرده بر اصول مارکسیسم»، «پاسداری از سنگرهای ایدئولوژیک»، «دین و آزادی»، «زن نیمی از پیکر اجتماع» و… .
12- کتابخانه الکترونیکی معارف اسلام
در کتابخانه دیجیتالی علوم و معارف اسلامی، متن کامل کلیه تألیفات حضرت علامه آیة اللّه حاج سید محمد حسین حسینی طهرانی (رحمة الله علیه) قرار گرفته است.
موضوعات کتب عبارت اند از: اخلاق، حکمت، عرفان، مباحث تفسیری، علمی و فقهی، تاریخی، تذکره ها و احوال شخصیت ها، مواعظ، رسائل علمی و تفسیری، رسائل فقهی، یادداشت ها و نکات و نامه ها… .
برخی تألیفات علامه که در این پایگاه ارائه شده اند عبارتند از: ولایت فقیه در حکومت اسلام، اللّه شناسی، امام شناسی، معادشناسی، مهر تابان، روح مجرد و… .
13- کتابخانه آیة اللّه مرعشی نجفی
کتابخانه آیة اللّه مرعشی نجفی یکی از غنی ترین کتابخانه های جهان اسلام در قم است. پایگاه اطلاع رسانی این کتابخانه، مدتی است که در حال طراحی است اما به زودی کتب متعددی در این پایگاه به صورت نمایش متن کامل کتاب در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
14- کتابخانه تخصصی فقهی ائمه اطهارعلیهم السلام
تألیفات آیة اللّه فاضل لنکرانی شامل احکام و فتاوا و آشنایی با کتب موجود در کتابخانه تخصصی فقهی ائمه اطهار علیهم السلام در موضوعات حدیث، حقوق، فقه، تفسیر و آیات الاحکام از طریق این پایگاه امکان پذیر است.
15- کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام
این پایگاه به معرفی کتاب های مختلف تاریخ اسلام می پردازد که در کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام قابل دسترسی می باشند. پیامدهای اقتصادی و اجتماعی کشف حجاب در دوره رضا شاه، آیة اللّه قاضی طباطبائی در وادی علم و تحقیق، انجیل سلماسی، سیری در مبارزات و مجاهدات سیاسی فرهنگی شهید مفتح، شعر نو با مضامین انقلابی و دینی و… از جمله کتب معرفی شده در این پایگاه می باشند.
آخرین نظرات